Bedrijfscatering op 1,5 meter afstand

Toppers op locatie

Vele grote (bouw-) bedrijven hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Niet iedereen kan thuis werken. De collega's die elke dag weer met de nodige aanpassingen en vol energie op de bouw en in de productie werken, de chauffeurs die zorgen voor het transport, die toppers verdienen een blijk van waardering! Want zonder hun staat alles stil.

Met onze foodtruck hebben wij een goed werkbare en professionele manier gevonden om volgens de huidige richtlijnen van het RIVM, broodjes bal uit te serveren. Omdat de collega's die geen keus hebben waar ze werken tijdens de coronacrisis een extraatje zullen waarderen, komen wij op elke gewenste locatie naar de harde werkers toe. Natuurlijk met een lekker broodje bal van Ballen Harry!

Dat wil ik ook!

Bedrijfscatering en corona

Hoe dan?!

Sinds het begin van de coronacrisis hebben wij al duizenden medewerkers mogen tracteren op een broodje bal, dit verliep vlekkeloos volgens de RIVM richtlijnen. Hoe dan?!

Foodtruck

De ombouw van onze foodtruck hebben wij vergroot, hierdoor staan wij op 1,5 meter afstand van de gasten, kunnen wij efficiënt werken en serveren wij in een hoog tempo de broodjes uit. De rij bij onze foodtruck wordt opgesteld met hulp van onze duidelijke en gezellige signing op de grond: HOUD 15 BALLEN AFSTAND We moeten natuurlijk wel blijven lachen met z'n allen!

Corona coördinator

In deze tijd is het belangrijk dat de collega's afstand houden van elkaar en er geen groepsvorming ontstaat. De corona coördinator zorgt ervoor dat de richtlijnen van het RIVM nageleefd worden tijdens de gezellige aanwezigheid van onze foodtruck. De corona coördinator kunnen wij regelen maar kan ook een medewerker van het bedrijf zijn, wij hebben eventueel een veiligheidshesje bij ons met de tekst 'corona coördinator' erop. Samen zorgen wij voor een heerlijk broodje bal voor de toppers die op het bedrijf doorwerken!

RIVM protocol

Ballen Harry heeft volgens de richtlijnen van het RIVM een eigen protocol opgesteld. Dit protocol nemen wij voor de opdracht met het bedrijf door zodat voor iedereen duidelijk is hoe we samen de catering veilig en goed laten verlopen.

Ik wil weten hoe!

Broodje bal

Je proeft de waardering

Een broodje bal, heerlijk tijdens de lunch of als lekkere snack tussendoor. Onze gehaktbal is gemaakt van kwalitatief goed vlees en volgens ons eigen recept. Ze dobberen lekker in jus als de collega's op 1,5 meter afstand aankomen, wij leggen onze bal op een vers wit zacht bolletje en garneren hem naar keuze met:

  • Onze eigen BBQ saus, Zaanse mayo of mosterd
  • Gedroogde uitjes
  • Ijsbergsla

Wij zijn bekend geworden met onze gehaktbal die bestaat uit 2/3 Iers rundvlees, 1/3 Mangalica varkensvlees en een hele fijne kruidenmix. Voor collega's die geen varkensvlees eten hebben we 100% rundvlees ballen en voor de vegetariërs hebben Vega ballen. Zo kan iedereen genieten van Ballen Harry!

Een (alcoholvrij) drankje voor iedereen erbij? Muziek? Ook dat regelen wij!

Hier heb ik zin in!