Harry in de catering

Voor bedrijven en particulieren

Met zijn Foodtruck BH1 is geen feest te gek voor Ballen Harry. Van alleen catering tot aan een volledig verzorgd feest met Ballen Harry's zingende alterego Party Harry. Of zelfs je eigen mini-festival met meerdere Foodtrucks...alles is mogelijk!

Regel het voor je:

Bedrijfsevent, bedrijfsfeest, personeelsfeest, lunch, opening, verjaardag, bruiloft, jubileum, tuinfeest, buurtborrel, buurtbarbecue, food festival, muziekfestival, studentenfeest, borrel, sportfeest, sporttoernooi, vrijgezellenfeest.

De mogelijkheden zijn eindeloos:

Catering van elk formaat, van een snelle hap tot een volledige maaltijd.
Wij kunnen op hoge snelheid bereiden en uitserveren. Uiterst geschikt voor grote groepen of evenementen met grote aantallen bezoekers. Onze topper is een broodje bal met sla, gedroogde uitjes en saus

Breid de catering uit met:

 • Drinken (bier, fris, wijn, prosecco, champagne) evt. vanuit Foodtruck J'an Le Bar (met tap en koelingen)
 • Hollandse stamppot (boerenkool, hutspot, zuurkool, natuurlijk mét kuiltje jus)
 • Broodje knak (voor de kids, maar stiekem voor iedereen)
 • Heerlijke kom snert!
 • Borrelschalen borrelballen evt. uitgebreid met andere hapjes.
 • We zorgen ook voor jouw gasten met dieet-, allergie-, of vega-wensen.

Zin in iets speciaals? Onze creatieve crew denkt graag mee!

Klinkt dit als muziek in je oren? Ook met entertainment helpen we graag. Van live optreden van rasentertainer Party Harry of een avondvullend programma met live artiesten en DJ's. Door de 30 jaar ervaring op entertainment gebied hebben wij een korte lijntjes en groot aanbod in diverse genres beschikbaar.

Harry op een festival

Heerlijke gezelligheid

Wat genieten wij van de festivals! Gezellige mensen, lekkere muziek, heerlijk buiten zijn en hand in hand met de weersinvloeden de festivalbezoekers verwennen met onze ballen. Met de nadruk op 'onze ballen' want het is uniek dat wij ons eigen product hebben en daar zijn wij beretrots op!

Over kenmerken:

 • Snelheid! Binnen no-time voorzien wij grote aantallen mensen van een lekker balletje. Wij maken onze ballen warm, hierna gaan ze dobberen in de jus waardoor ze nog lekkerder worden. Op het moment dat we moeten knallen hoeven we de ballen alleen nog maar uit de jus te hengelen. Geen rijen met lange wachttijden!
 • Kwaliteit! Onze eigen ballen en saus bestaan uit pure ingrediënten zonder vage toevoegingen. De ballen worden gemaakt van goede kwaliteit vlees en verder op smaak gebracht met kruiden en specerijen.
 • Gezelligheid! Wij hebben een super leuke baan en dat stralen wij uit. Gezelligheid met een glimlach op onze gezichten, dat tref je bij Ballen Harry aan!

Wil je onze ballen en knalrode eyecatcher op jouw festival?

Regel ons

Harry in de horeca

Een echte ballentent

Zet de gehaktbal samen met Ballen Harry weer op de kaart en maak van elke maaltijd een feestmaal.
Onze bal en borrelbal zijn zeer geschikt voor de horeca: cateringbedrijf, eetcafé, broodjeszaak, lunchroom, benzinestation, sportkantine, groothandel en zijn ook een heerlijke hap voor in ‘t schap; zo zijn we o.a. al te vinden bij Jumbo van de Bunt (Apeldoorn), Albert Heijn Bijen (Hengelo) en Plus van Tetering (Eerbeek)!

Over onze producten:

 • Ballen Harry's gehaktbal (120gr), de borrelballen (35gr) en Rock 'n Roll-saus worden geleverd aan horeca, retail en voor cateringopdrachten. Neem voor de mogelijkheden contact op.
 • Ballen voorzien van eigen ingrediënten label, voedingswaarden label, batchnummers en t.h.t.-vermelding.
 • Ballen worden gebraden en gereed voor gebruik (kant & klaar) geleverd.
 • De ballen worden vacuüm verpakt en geleverd. Langere t.h.t en geschikt voor Sous-Vide koken.
 • De Rock 'n Roll-saus is leverbaar in flesjes van 245ml of in 5l jerrycans.
 • Ballen bij u op de menukaart volgens het Ballen Harry concept of op eigen (private) label.

Wil je onze bal op de kaart? Neem dan contact op voor meer info en de prijzen van onze producten.

Zet de bal weer op de kaart!

Harry in huis

Ballen voor thuis

Bij oer-Hollandse gezelligheid hoort een gehaktbal. Gelukkig bestel je Ballen Harry's grootste hit met het grootste gemak voor thuis in onze gloednieuwe webshop.

Hoe dan?

In een speciale box worden de ballen gekoeld bij je thuis bezorgd waarna ze direct de koelkast of diepvries inrollen. De gehaktballen zijn per 3 stuks en de borrelballen zijn per 10 stuks vacuüm verpakt, na ontvangst bewaar je ze nog 6 dagen in de koelkast of 1 jaar in de diepvries. Door de vacuüm verpakking gebruik je alleen de hoeveelheid waar je op dat moment zin in hebt, handig!

Haal ze in huis