Foodtruck BH1

Voor business events of gewoon achterin de tuin

Alles is te gek, maar niets is onmogelijk! Met deze oersterke Mercedes 508D tovert Ballen Harry elk evenement om in een feest. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker: dat wordt genieten!

✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Ook inclusief livemuziek en/of DJ en/of entertainment
✓ Veel mogelijkheden

Niets is te gek, neem contact op

Catering door Ballen Harry

Breng je feest op smaak

Zet Ballen Harry in voor uw: Bedrijfsevent, bedrijfsfeest, personeelsfeest, lunch, opening, verjaardag, bruiloft, jubileum, tuinfeest, buurtborrel, buurtbarbecue, food festival, muziekfestival, studentenfeest, borrel, sportfeest, sporttoernooi, vrijgezellenfeest.

Neem contact op

Onze foodtrucks

BH1, een beest van een feest!

Onze grote, rode trots. De truck die het allemaal kan; van foodtruck tot mobiel podium.

Op foodfestivals

Altijd lekker en altijd populair. Dat komt niet alleen omdat we ons eigen product aanbieden, maar ook door de hoge verwerkingssnelheid en een sfeer om je vingers bij af te likken. Order and eat!

Een echte beauty

Deze Mercedes 506D, ooit van de Duitse Feuerwehr, brengt op elk event net dat beetje extra door zijn opvallende uiterlijk. Ook in te huren als reclame-object.

Te gebruiken als podium!

Het dak van onze BH1 is verstevigd en brandweerman-bestendig en jij weet wat dat betekent: deze prachtige foodtruck is ook te gebruiken als podium! Voor dansende DJ's, raggende rockbands of als perfecte plek voor de drummer. Het kan!

Ik wil BH1!

 

BHtje, kleine krachtpatser

Klein van stuk maar groots inzetbaar
Is BH1 te groot? Dan hebben we ook nog BHtje in ons repertoire; een prachtig, klein brandweer-aanhangertje, geleverd met dezelfde Ballen Harry ballen én gezelligheid!

Ik wil BHtje