Catering door Ballen Harry

Breng je feest op smaak

Vele grote (bouw- en transport) bedrijven hebben inmiddels Ballen Harry ingezet voor hun event maar ook in de privé-sfeer is het een feestje om de Foodtruck op de stoep te hebben staan. Inmiddels kan Ballen Harry meerdere toonaangevende bedrijven als zijn vaste klanten rekenen. (ProVast, BAM, Nikkels, Beelen/Bnext, Engie e.v.v.a.)

Zet Ballen Harry in voor je: Bedrijfsevent, bedrijfsfeest, personeelsfeest, lunch, opening, verjaardag, bruiloft, jubileum, tuinfeest, buurtborrel, buurtbarbecue, food festival, muziekfestival, studentenfeest, borrel, sporttoernooi, vrijgezellenfeest.

De mogelijkheden zijn eindeloos:

Catering van elk formaat, van een snelle hap tot een volledige maaltijd.
Wij kunnen op hoge snelheid bereiden en uitserveren. Uiterst geschikt voor grote groepen of evenementen met grote aantallen bezoekers. Voor catering is ons broodje bal natuurlijk de hardloper maar de catering kan uitgebreid worden!

Breid de catering uit met:

  • Frites overheerlijk en vers, gouden combi met een balletje
  • Drinken (bier, fris, wijn, prosecco, champagne)
  • Hollandse stamppot, 3 versies (natuurlijk mét kuiltje jus)
  • Broodje knak (voor de kids, maar stiekem voor iedereen)
  • Heerlijke kom snert!
  • Borrelschalen uitgebreid met andere hapjes.
  • We zorgen ook voor jouw gasten met dieet-, allergie-, of vega-wensen.

 

Zin in iets speciaals? Onze creatieve crew denkt graag mee!

Neem contact op

Onze foodtrucks

BH1, een beest van een feest!

Onze grote, rode trots. De Mercedes 508d is een diesel die rijdt als een trein, we komen niet snel maar zeker! De truck die het allemaal kan. Natuurlijk als vroegere brandweerwagen altijd binnen gestaan en weinig kilometers, dus een Foodtruck om te zoenen.

Deze Mercedes 508D, ooit van de Duitse Feuerwehr, brengt op elk event net dat beetje extra door zijn opvallende uiterlijk. Ook in te huren als reclame-object.

 

Ik wil BH1!

Foodtruck Jean Le Bar

Deze fantastisch mooie lichtblauwe Citroën HY beschikt over meerdere koelkasten, drie tappunten, spoelbak en waterafvoer.

Perfect dus om je gasten op een leuke manier te voorzien van bier, fris, wijn of een lekker glaasje champagne.

 

Ik wil Jean Le Bar

BHtje, kleine krachtpatser

Klein van stuk maar groots inzetbaar
Is BH1 te groot? Dan hebben we ook nog BHtje in ons repertoire; een prachtig, klein brandweer-aanhangertje, geleverd met dezelfde Ballen Harry ballen én gezelligheid!

 

Ik wil BHtje

Foodtruck BH1

Voor business events of gewoon achterin de tuin

Alles is te gek, maar niets is onmogelijk! Met de BH1, onze oersterke Mercedes 508D tovert Ballen Harry elk event om in een feest. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker: dat wordt genieten!

Ballen Harry levert een topproduct, is HACCP-gecertificeerd, betrouwbaar en duidelijk in de opdrachtaanname en afhandeling.

Uiterst geschikt voor grote groepen of events waar veel publiek komt. De ballen lenen zich perfect om vanuit de jus razendsnel op jouw bordje te liggen om lekker te genieten. Bij ons geen lange rijen!

✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Ook inclusief livemuziek en/of DJ en/of entertainment
✓ Mini-festival met meerdere Foodtrucks

 

Niets is te gek, neem contact op